Bruschetta met paddenstoelen, brie en citroen tijm 🌱

Al mijn favoriete ingrediënten op een gegrild ciabatta brood gesmeten! ZO LEKKER! Niet alleen lekker als lunch maar ook als borrelhapje. Benieuwd? Hier is het recept:



Voor 4 bruschetta:
🌱 4 ciabatta slices

🌱 4 plakken brie

🌱 125 gram paddenstoelenmix 

🌱 1 radijs

🌱 halve lente ui

🌱 1 takje citroen tijm

🌱 6 plakjes parmezaanse kaas

🌱 1 teentje knoflook

🌱 2 blaadjes witlof + little gem sla

🌱 bieslook en platte peterselie voor garnering

🌱 olijfolie

🌱 zout, peper en gerookte paprika poeder, snufje verse nootmuskaat

Snijd je ciabatta in plakken. Smeer er wat olijfolie op en leg in de grill pan. Snijd 4 plakken van de brie af en leg op het brood als het lekker krokant is. 

Snijd de paddenstoelen en bak in een koekenpan aan met olijfolie, peper en zout. Na vijf minuutjes voeg je een teentje knoflook toe, klontje boter en een snufje gerookte paprikapoeder. Haal van het vuur en zet even apart.

Snijd alle ingrediënten die je nog nodig hebt voor de bruschetta. En garneer met de verse kruiden. Schenk wat vinegar over de broodjes om wat frisheid te creëren. En je kan heeeeerlijk gaan smullen. De smaak combinatie is gewoon top en super lekker met een soepel rood wijntje! 


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s