Kokosmakronen met framboos met limoen!

Volgens mij zit ik in een ontzettende framboos-limoen fase. Laatst maakte ik ook al bananenbrood met deze flavour combi en het is zo fris en zo lekker dat ik ook deze kokosmakronen een twist heb gegeven! Je hebt maar heel weinig ingrediënten nodig en is ook nog eens glutenvrij!


Voor 11 dikke kokosmakronen:

🍙 200 gram geraspte kokos

🍙 200 gram gecondenseerde melk

🍙 rasp van 2 limoenen 

🍙 2 eetlepels biologische frambozenjam 

Verwarm de oven op 180 graden. Meng de gecondenseerde melk, de kokosrasp en de limoenrasp met je handen lekker door. Als laatste voeg je de jam eraan toe. En die meng je niet helemaal door je mengsel heen maar je marmert de jam erdoorheen. 

Verdeel met een ijsschep de makronen op een bakplaat en bak ze voor 20 minuten af. Laat ze daarna compleet afkoelen op de bakplaat. Ze moeten namelijk nog even uitharden. Heerlijk voor bij de thee of als je onverwacht visite over de vloer krijgt! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s