Popcorn panna cotta🍿

Panna cotta vermeed ik altijd om te maken? Waarom? Ik heb een keer een mango panna cotta gemaakt en die was zo smerig dat het daarna nooit meer gemaakt heb. Maar ik geef nooit op en maakte deze heerlijke popcorn panna cotta! Klinkt goed he? Hier is het recept😉


Nodig voor twee panna cotta’s:

🍿 250 ml slagroom

🍿 2 gelatineblaadjes

🍿 1 vanille stokje

🍿 20 gram kristalsuiker

🍿 1 kaneelstokje 

🍿 4 eetlepels salted caramelsaus 

🍿 1 zak caramel popcorn

Wat moet je doen?

Neem een steelpannetje en verwarm hier de room, kaneel, suiker en vanille in. Week de gelatine blaadjes voor 5 minuutjes in koud water. Mix met een garde de room en vervolgens knijp je al het vocht uit de gelatine en voeg je toe aan de warme room. Voeg gelijk ook twee eetlepels salted caramelsaus toe. 

Schenk in twee mooie glazen en zet minimaal 4 uur in de koelkast op te stijven of de hele nacht. Makkelijk voor te bereiden dus! 👏🏽 


Voordat je de panna cotta serveert voeg je twee eetlepels caramelsaus over de panna cotta en garneer met de popcorn. Wat is dit super super super LEKKER! Ga jij het uitproberen? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s