Open sandwich met port salut en kweeperen compote πŸ

Deze sandwich is een van mijn favorieten! Een paar maanden geleden heb ik eerder een soortgelijke sandwich gemaakt en vandaag heb ik een 2.0 versie gemaakt en wat heeft dat goed uitpakt! 



Waarmee is de sandwich belegd?

Gegrild rogge-rozijnen brood met truffel mayonaise, port salut, zoetzure rode ui, gegrilde lente ui, gegrilde kastanje champignons, kweeperen compote, balsamico stroop, grove mosterd en broccoli&rode kool kiemen. 

De smaken en texturen zijn echt fantastisch, het is een feestje voor de smaakpapillen! πŸŽ‰

Ga je deze sandwich ook maken? Gebruik de hashtag #foodmaniabakery vind het super leuk om terug te zien! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s