Guilty pleasure: warme choco met salted caramel! â˜•ï¸

Ik had zo’n ZIN in iets warms en hartverwarmend. Nam een kijkje in de koelkast en daarin stond: mijn homemade salted caramel saus, amandelmelk en slagroom. Ik ris wat kruiden en cacaopoeder uit de voorraadkast en ging aan de slag! Het recept? Die komt er nu aan☕️

Wat heb je nodig voor 1 mega portie:

☕️ 300 ml amandel melk (roasted)

☕️ 2 eetlepels melkpoeder 

☕️ 2 eetlepels suiker

☕️ 1 tl honing 

☕️ 1 tl vanille extract 

☕️ snufje kaneel

☕️ 1 tl speculoos 

☕️ 3 eetlepels cacao poeder 

☕️ garnering: opgeklopte slagroom en salted caramel saus en een kaneelstokje 

Neem een pannetje met een dikke bodem. Voeg alle ingrediënten hier aan toe en breng langzaam net aan de kook. Mix met een garde voor een mooie gladde finish. Garneer met slagroom en caramel saus en een mooi kaneel stokje. Heerlijk! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s