Homemade chocolade bar (speciaal voor Pasen🐣)

HOMEMADE CHOCOLADE BAR (SPECIAAL VOOR PASEN!)Dit is zo makkelijk om te maken! En het ziet er fantastisch uit, kijk je mee?

Je hebt nodig:

🐣 200 gram pure chocolade

🐣 100 gram witte chocolade

🐣 paaseitjes met pastelkleuren (Jamin)

🐣 Eetbare parels (Xenos)

🐣 3 verschillende gel kleurstof (Pipoos)

Extra: kleine platte bakplaat, bakpapier, kleine paletmes en saté prikkers

Dit moet je doen:

Smelt eerst de pure en witte chocolade. In twee aparte kommen natuurlijk. Het makkelijkste is om die in de magnetron te smelten. En dan om de halve minuut even te roeren zodat alles goed smelt. Dan verdeel je eerst de pure chocolade over de bakplaat met bakpapier. En het hoeft niet perfect vierkant te zijn! Een beetje rustiek ziet er altijd leuk uit en iedereen ziet dat het zelfgemaakt is.

Dan verdeel je de witte chocolade over 3 bakjes. En dan ga je ze een kleurtje geven. Het is wel belangrijk dat je kleurstof op oliebasis is want als de kleurstof op waterbasis is dan veranderd de structuur van je chocolade. En de kleur word minder fel. Ik heb paars, groen en blauw gebruikt. Maar je kan natuurlijk ook andere kleuren nemen. Neem van elke kleur een theelepel en verdeel dat over de pure chocolade plak. Maak een marmereffect door middel van een saté prikker. Verdeel de paaseitjes en de parels erover en leg in de de bar in de koelkast voor een half uurtje. Dan breek je ze in stukken en dan kan je lekker gaan smikkelen! Vrolijk pasen 🐔

  
  

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s